Brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Hoe werkt Sporten zonder Ballast?

Sporten zonder Ballast biedt sportaanbieders in heel Nederland de mogelijkheid sportactiviteiten te plaatsen op deze site. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met verschillende sporten zonder dat u lid hoeft te worden. Hoe? Lees ook de veelgestelde vragen

Hoe werkt de site en de Sportpas App?

Wilt u inschrijven voor activiteiten dan maakt u eerst een gratis account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om u en de sportaanbieder te kunnen informeren. Met uw account logt u vervolgens in op de site of de Sportpas App en schrijf u in voor activiteiten op deze site. U ontvangt een bericht met bevestiging. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele sportaanbod Sporten zonder Ballast.

Sporten
Wilt u meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport? Klik dan op de naam van de sport of klik hier voor een overzicht van alle sporten.

Sportkeuzetest
Weet u nog niet welke sport bij u past, of wilt u meer weten over een sport? Doe dan de sportkeuzetest. Opent in nieuw venster U beantwoordt veertien vragen, en ziet gelijk welke sporten dan het hoogste scoren. Vul uw e-mailadres in en u krijgt de top tien van sporten die het best bij u passen in uw mailbox compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt! Uw persoonlijke top drie kunt u direct toevoegen aan uw Sportwensen (op je profielpagina)! Wordt uw sportwens georganiseerd dan krijgt u direct een mail!

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen.