Brengt vraag en aanbod bij elkaar.

slide
slide
slide
slide

Welkom bij Sportpas

Welkom op de site van Sportpas. Sportaanbieders voegen hier clinics toe. U vindt ze hier!

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

1- Aanmelden account
Je meldt je aan voor een account via de knop aanmelden account rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen hebben we nodig om je te kunnen informeren over de activiteit die je wilt doen. Vul alle gevraagde gegevens anders loop je het risico dat je inschrijving blokkeert. Met je account kun je meteen inloggen.

2- Inloggen
Met je account kun je meteen inloggen. Om in te schrijven/ op te geven moet je altijd eerst inloggen.

3- Activiteiten overzicht
Voor het actuele (sport)aanbod in jouw gemeente klik je op 'Overzicht Aanbod'. De informatie de je te zien krijgt staat in kolommen gerangschikt.
- In de eerste kolom (Sport) zie je onder welke tak van sport de activiteit valt. Streetdance en ballet bijvoorbeeld vallen allebei onder danssport. Klik je op de link in de eerste kolom, dan ga je naar een pagina waar meer wordt verteld over de tak van sport.
- In de tweede kolom (Activiteit) staat de naam van de activiteit waarvoor je je kunt opgeven. Voor uitgebreide informatie over deze activiteit moet je in de negende kolom op 'INSCHRIJVEN' klikken.
- In de derde kolom (Startdatum) staat de eerste datum waarop de activiteit gegeven wordt. Meestal bestaat de activiteit uit 1 tot 5 lessen
- In de vierde kolom (Aanbieder) staat de vereniging die de activiteit organiseert. Wanneer je op een link in de vierde kolom klikt, krijg je meer informatie over de aanbieder/ vereniging.
- In de vijfde kolom (Plaats) staat de plaats waar de activiteit gehouden wordt.
- In de zesde kolom (Plaatsen) staat het aantal plaatsen dat nog beschikbaar is. Sportpas werkt volgens het principe 'Wie het eerst komt...', dus wees er op tijd bij.
- In de zevende kolom (Lessen) staat het aantal lessen van de activiteit of cursus.
- In de achtste kolom (Groepen) staat voor welke leeftijdscategorie (groepen) de activiteit bedoeld is.
- De negende kolom (INSCHRIJVEN) is de belangrijkste. Hier moet je op klikken om meer informatie over de activiteit te zien, en om je op te geven voor deze activiteit!
- In de tiende kolom kun je zien of de er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn (groen), of je je moet haasten met inschrijven (oranje) of dat de cursus vol is (rood).

4- Opgeven / inschrijven voor een activiteit
Om je in te schrijven voor een activiteit klik je op de 'INSCHRIJVEN-knop' die bij de activiteit hoort. Je krijg dan een pagina te zien met daarop alle informatie van de cursus en de aanbieder. Wanneer je ingelogd bent, zie je onderaan de pagina een 'Ik wil me inschrijven' knop. Wanneer je hier op klikt, krijg je een e-mail met daarin nogmaals alle informatie van de cursus. In deze e-mail staat ook een link. Hierop moet je klikken om je inschrijving te bevestigen. Pas dan wordt je inschrijving geregistreerd en sta je op de deelnemerslijst! Op sommige sites is het niet nodig om je inschrijving nog weer te bevestigen. Op je profielpagina staat het verkeerslicht achter de activiteit op 'groen' als je je correct hebt ingeschreven.

<<Vorige pagina